Foto: Gudmand

fredag den 5. februar 2010

Træning d. 5 Februar

Morgen: 15 km

Aften: 15 km + 6 x 10 sek bakkesprint

30 km ialt på dagen

3 kommentarer:

  1. Hej Morten,

    Bruger du GPS træningsur (Garmin osv) når du træner? Kan man evt følge dine træningspas og ruter på Endomondo, Garmin Connect, ect? Jeg kan se at du ikke bruger løbur til konkurrencer. Mangler du ikke information om mellemtider, tempo, osv undervejs? Kan du eventuelt anbefale et godt allround løbeur?

    Mvh
    Skipper

    SvarSlet
  2. Hej Skipper, Jeg har de sidste par år brugt et Polar RS800 ur med tilhørende footpod. Det har dog været i stykker siden efteråret så har bare løbet på tid på mine velkendte ruter.
    Jeg bruger ikke Endomondo eller Garmin Connect fordi jeg ikke går så meget op i teknik og gider egentlig ikke bruge tid på det. Jeg synes ellers det er udmærket.
    Til konkurrencer løber jeg aldrig med ur fordi jeg føler det fjerner lidt fokus fra selve det at løbe for at vinde. Jeg synes det er lidt komisk at se folk løbe over målstregen mens de stopper deres ur. Jeg kan dog godt se det brugbare ved at få mellemtider på en 10km, 1/2 og Hel marathon, men på alle andre distancer er det vigtigere at fokusere på andet end mellemtider. Tit bliver mellemtider også råbt op undervejs af trænere og lign.
    Jeg anskaffer mig nok snart et Garmin 310 da jeg har hørt gode ting om det, og vil gerne løbe med GPS ur igen da jeg tror det er det mest præcise. Jeg kan anbefale Garmin 305 da det er et rigtig godt ur og kan fås til 12-1300 kr.

    Mvh Morten

    SvarSlet
  3. Hej Morten,

    Tak for de gode råd! Jeg har selv undret mig over løbere der panisk stopper deres ure når de løber over målstregen, som om DAF ikke havde styr på tidstagningen :-)

    Jeg fandt en billig 305'er på nettet, men lod mig friste af 310'eren som du selv vil købe. Man skal jo ikke gå ned på udstyret! :-)

    Mvh
    Skipper

    SvarSlet