Foto: Gudmand

mandag den 8. marts 2010

Træning d. 4 Marts

Morgen: 8 km + cykel max test på studiet. (helt smadret i lårene!)

Aften: 11 km

19 km ialt på dagen

5 kommentarer:

  1. Hej Morten.

    Hvad blev dit kondital målt til?

    Mvh. Anders.

    SvarSlet
  2. Hej Anders,

    Mit kondital blev målt til 86. Det er selvfølgelig urealistisk og jeg har nok et kondital tæt på 75 i virkeligheden, men testen var sat op til almindelige raske unge mennesker så en eliteudøver er lidt udenfor skalaen.

    SvarSlet
  3. Hej igen.

    Ok - 86 lyder højt, men på den anden side, så lyder 75 også lidt lavt ift. de tider, du har præsteret. Har du nogensinde fået målt det helt nøjagtigt? Altså med maske på, og hvor måleudstyr angiver din øjeblikkelige iltoptagelse?

    Mvh. Anders.

    SvarSlet
  4. Ja er blevet målt på løbebånd i Odense, men det er nok 5 år siden. Der havde jeg et kondital på omkring 70 mener jeg. Jeg skal testes på løbebånd igen snart pga. en bachelor opgave som Jakob Hoffmann skal lave på de bedste mellem distance løbere herhjemme. Så der mener jeg at mit kondital bliver målt.

    SvarSlet
  5. Dit kondital bliver helt sikkert målt der. Det bliver med maske - Så det bliver tal der kan aflæses direkte på computeren, som registrerer din maximale iltoptagelse (så er det op på vægten lige bagefter, som så divideres op i dit iltoptag = kondital). Derudover laver vi en laktatprofil, så vi forhåbentligt kan se, ved hvilke hastigheder, du akkumulerer uhensigtsmæssigt meget laktat.

    SvarSlet