Foto: Gudmand

onsdag den 13. januar 2010

Traening d. 12 Januar

Morgen: 15 km roligt

Aften: 3 km opvarmning + 15 km tempo i ca. 3:30 min/km (let kuperet) + 2km afjog

35 km ialt paa dagen

5 kommentarer:

  1. Jeg forstår bare ikke hvorfor du ikke deltager i de løb hvor penge præmien er stor. som f.eks etape bornholm med 25.000 kr for første præmien.

    som Jesper Fahscouh vandt i 2009. og blev hele 25.000 kr rigere!!! det er sgu mange penge!!

    du kan jo nærmest leve af at løbe, hvis dú vælger de rigtige løb. =)

    SvarSlet
  2. Du sagde: =)

    Tak for supporten! Det varmer!

    Angaaende Team Danmark saa vil jeg undlade at kritisere dem da mit niveau ikke er saa hoejt internationalt. De har jo begraensede midler pga. nedskaeringerne fra staten. Men jeg haaber at Atletik i fremtiden faar mere stoette saa vi kan udvikle nogle talenter. Der er helt klart brug for stoette til sub-eliten, da de tit har svaerere ved at faa det til at koere rundt end eliten har pga. den ekstra eksponering eliten faar.

    Ydermere bliver Dansk Atletik ogsaa noedt til at tro paa at vi Danskere kan blive gode loebere. Det foeler jeg ikke de tror lige nu. De mener, tror jeg, at det er umuligt at slaa de andre lande, isaer afrikanerne.


    Jeg sagde: =)

    Ja det er nok fuldstændig umuligt at hamle op med kenya og etipoen osv.. de har nogle fabelagtige løbere i verdensklasse. men hvordan kunne bjarne riis vinde tour de france..?? det var da heller ingen som havde kunne forestille sig hvordan en dansker kunne.

    men sommetider hjælper det at gå over grænsen som bjarne riis gjorde. !!

    SvarSlet
  3. Jeg synes du skal fjerne den kommentar om Bjarne (G)ris. Han er Dansk idræts største snyder, og har ingen grænser brudt, udover nogle etiske. At bruge EPO og anaboliske steoider for at fremme idrætslige resultater er forkasteligt. Du træner og slider i det hver dag, men en løber der træner 120 km om ugen eller mindre, kunne ved at tage EPO og anabolika i en periode op til konkurrencerne, med lethed slå dig. Det er sgu da surt for dig, og absolut ikke spillets regler.
    Derudover giver jeg dig ret i at der skal brydes personlige grænser for at få resultater. Du bryder nu nogle grænser på mængde, snart skal du til at bryde grænser i intensitive pas, og til sommer er der nogle grænser der skal brydes i konkurrencer.
    Men grænserne bliver ikke brudt ved hjælp af snyd, ihvertfald ikke med min hjælp eller vidende.
    Med venlig hilsen
    Niels Kim

    SvarSlet
  4. Hej igen
    Jeg forstod ikke lige hvordan denne blog virker - jeg var ikke klar over at det er "anonym" der skrev det om Bjarne gris, og jeg kunne da heller ikke forstå at Morten skrev det. Men derudover gælder min kommentar alligevel.

    SvarSlet
  5. Ja der er gaaet et eller andet galt med kommentarerne paa denne side. Min kommentar om Dansk Atletik skulle blev ikke skrevet her men som svar til et tidligere spoergsmaal. Yderligere saa er det ikke mig som skrev det om Bjarne Riis, og jeg tager selvfoelgelig afstand fra alt doping.

    Som svar til hvorfor jeg ikke loeber Etape Bornholm saa vil jeg goere det klart at jeg primaert er baneloeber, og motionsloeb er derfor ikke vigtige, og kan kun bruges hvis det gavner paa en eller anden maade. Der er selvfoelgelig lidt penge og hente hist og pist, men hvis det ikke passer ind i programmet saa skader det desvaerre mere end det gavner. Men jeg tror da nok jeg loeber Etape Bornholm om et par aar eller mere. Jeg har hoert gode ting om det.

    Mvh Morten

    SvarSlet