Foto: Gudmand

onsdag den 6. januar 2010

Træning d. 6 Januar

Morgen: 20 km i 30 cm sne pga. snevejr i løbet af natten. Det tog over halvanden time. puha.

Aften: 12 km på asfalt. Det var for hårdt at løbe i alt den sne så måtte ud på asfalten igen.

32 km ialt på dagen

5 kommentarer:

  1. hej morten..

    har du noget job ved siden af dit løb..?? eller for du penge fra sponsor og team danmark..??

    SvarSlet
  2. Jeg får ingen støtte fra Team Danmark da man vist nok skal være medajlekandidat til OL for at få støtte, så der er et stykke vej. Og jeg har ikke nogen sponsor udover Adidas som giver mig alt det udstyr jeg skal bruge, og så er min klub Aarhus 1900 fantastiske til at støtte mine udenlandsture, træningslejre og endda skadesbehandling.
    Som de fleste andre eliteatleter så prøver jeg da ihærdigt på at skaffe sponsorer, men det er desværre ikke så nemt lige for tiden. Jeg klarer mig på SU'en og en dejlig kæreste som arbejder fuldtid som sygeplejerske.

    Det skal lige understreges at selvom jeg da gerne vil ha en sponsor, så er jeg super heldig at Aarhus 1900 og Adidas støtter mig så godt som de gør.

    Tak for spørgsmålet, og håber ikke svaret blev alt for langt. ;-)

    SvarSlet
  3. jo længere svar jo bedre.. =)

    Du er meget inspirende at hører på og jeg samt mine løbe venner følger din blog hverdag for at se hvordan en professionel atlet planlægger sin træning.. som vi alle nok ved har du et super super talent som skal udvikles endnu mere.. du er kun fra 1985 og har en fin fremtid foran dig!! vi regner stærkt med at du vinder en medajle til OL en dag. =)

    TRO PÅ DET!!!!!! VI TROR PÅ DIG SOM DANMARKS ENESTE HÅB I ØJEBLIKKET.

    SvarSlet
  4. hej morten.

    syntes det er en kæmpe fejltagelse af Team Danmark ikke støtter dig økonomisk.

    De har en masse forventninger og krav til dig,
    og de krav kræver enormt meget træning
    (nærmest ligesom at gå på arbejde) også er de ikke villige til at støtte dig økonmisk!! det er sgu skidt. hvordan kan Danmark nogensinde få en dansk løbe atlet med til OL. hvis han skal læse eller arbejde ved siden af sit løb.

    Mvh Jesper.

    SvarSlet
  5. Tak for supporten! Det varmer!

    Angaaende Team Danmark saa vil jeg undlade at kritisere dem da mit niveau ikke er saa hoejt internationalt. De har jo begraensede midler pga. nedskaeringerne fra staten. Men jeg haaber at Atletik i fremtiden faar mere stoette saa vi kan udvikle nogle talenter. Der er helt klart brug for stoette til sub-eliten, da de tit har svaerere ved at faa det til at koere rundt end eliten har pga. den ekstra eksponering eliten faar.

    Ydermere bliver Dansk Atletik ogsaa noedt til at tro paa at vi Danskere kan blive gode loebere. Det foeler jeg ikke de tror lige nu. De mener, tror jeg, at det er umuligt at slaa de andre lande, isaer afrikanerne.

    SvarSlet