Foto: Gudmand

fredag den 22. januar 2010

Traening d. 21 Januar

Morgen: 15 km

Aften: 3 km opvarmning + 15 km tempotur i ca. 3:30 min/km + 2 km afjog

En del mudder paa noget af ruten og som altid ikke helt flad, men udmaerket traening.

35 km ialt paa dagen

3 kommentarer:

  1. Hej Morten,

    Rigtig spændende at følge din træning her på din blog. Og en god udredning du havde forleden omkring Lydiards træningsprincipper, hvilket jeg personligt også tror meget på. :-) Omend jeg ikke kan være med på dit niveau ;-), men forsøger da at træne rimelig seriøst med en 100-120km pr uge. Så din trænings-blog er meget motiverende.

    Ville lige spørge om du træner med pulsur eller GPS-ur eller andet "teknik"-gejl eller holder du det "old school" og bare træner på tid og lytter til kroppen?

    Jeg har tidligere trænet med GPS-ur, men har i det sidste årstid udelukkende trænet med "gammeldags" løbeur kun med stopur. Og synes egentlig det fungere godt.

    Fortsat god træning og held og lykke, når banesæsonen starter,
    Mads

    SvarSlet
  2. Hej Mads,

    Jeg traener normalt med et Polar RS800 ur med tilhoerende footpod. Men det har vaeret i stykker siden efteraaret saa har derfor bare loebet paa tid derhjemme. Men der har jeg ogsaa opmaalt de fleste ruter. Hernede har jeg for det meste loebet med folk som har GPS ur og ellers er flere af ruterne opmaalt.
    Jeg synes egentlig det er vigtigt at vide hvor hurtigt og hvor langt man loeber, saa regner med at anskaffe mit et nyt ur snart. Men til tider tror jeg det er godt, som du goer, bare at loebe paa tid isaer hvis det er en restitutionstur hvor man ikke skal foele sig presset af sit ur.

    God vind i traeningen!

    Mvh Morten

    SvarSlet
  3. Hej Morten,

    Stort tak for dit fyldestgørende svar. Det er fedt, du gider tage dig tid til at svare på vores spørgsmål.

    Fortsat god træning, det er imponerende, det du laver.

    Mvh.
    Mads

    SvarSlet